VIM 1.2 16102017 Bricked?


#1

Hi guys, i need install ubuntu on eMMC, i first try to flash VIM_Oreo_V171229 from PC with USB_Burning_Tool 2.1.6.3, failed 4%, i try 2.1.6.8 and failed 12%, it does not start anymore, and it gives me a black screen.

Tips ?

How recovery VIM, with MRegister Mode ??

Regards


#2

Hi Kevin:
Can you take a screenshot of the USB_Burning_Tool when you process the upgrade and post here?

Good luck!


#3

It is no longer recognized by the PC, even in upgrade mode.
This is the log by connecting it via serial

Blockquote
;#▒##;’+W▒▒▒k#3▒&6f▒6&&2▒
* “R####R3"“S"S”#▒#R#”#R#“S"S+▒F##f/wcWW+o3▒""ss#’#3##s/gs#’#s’>^6#
6#▒"3▒N.
+w#wb #^RR#ckf3/;
ccW#K~”##++;7#+#▒b▒▒▒▒▒▒▒.▒"▒▒▒"▒ ▒2▒"▒v▒b▒▒>▒##▒+kZ&>&;‘R+7+‘▒+/▒#c’ 3{7▒▒▒3▒&6ff:&▒▒3
22S"S""#"S"S"S2S2S"S"S"S#R#R#▒▒##"▒▒##S+o3#JJ##co3G3##3Ggs#gs# G"▒#?^▒&N#77wbc/^RR?+"+63*+▒K▒c#W#K~C#;#;72▒/3▒"▒.▒"▒"▒▒▒"▒b▒"▒b▒2▒"▒▒▒"▒">#‘▒++>&f3’"‘▒’K/+o▒;#9’+W▒▒▒;3▒f&::&f▒▒3+3▒"“R3R”"S3R#R3""S2SR#R#R#▒▒##f/wc##/#JJ3s#/#G3cs#G#ss+’#s’.&V▒36’▒.##N+ww#8coRF/▒R3f#2k/3
c##+2R2;#;O▒#▒+▒b▒~▒"▒b▒
▒"▒"▒"▒▒▒▒▒b▒6▒"▒">#‘▒;+Z&:&▒/R▒K7+/;o▒#c7g+3▒▒▒3▒&>&f:&▒23
3*""S2#"SRS"S"S"S23"“S”“S”#R#"3▒▒
Sj67cW##/#JJ33#/3Gs#3▒’‘3▒G’#3G^6#▒?c?."j▒’'wbcRRF/#"+:C▒;o+KccW#K>""##+k+2▒)+▒"▒▒▒▒▒▒▒"▒"▒▒▒"▒▒"▒ ▒▒▒b>3’▒++>&f▒/R▒
W+/+o▒;)?g+3▒▒▒▒33▒6▒&▒6&▒▒3#“2S"S”"3"S2S#R#R#2S2S2S S"3"▒▒JK▒"f▒+WW3+o##JJ#3##s’+cs#G’s3Ggs#G>▒#
0?+>▒_.
)77wb#^R▒/c2k&#;▒K▒+cW#K2""##+++?#‘3▒2▒.▒2▒ ▒.▒▒▒"▒▒▒"▒2▒"▒&▒"▒">3’▒;+Z>&8#’“W
+/▒+o▒;#g7{7▒▒▒+##▒&&&&▒8&j▒KS:2#2S"S"S2#R#R#”“S##R#R#R"3;▒N##”&'7cWW3+/#
"##co3##s#G’3▒’g3#>&VS6’▒&3▒N.jc’7w:co^2R_▒Rk&3*+1

                            cc##>""##kkk▒#'s▒▒▒▒▒▒▒"▒.▒▒▒"▒"▒"▒2▒"▒v▒"▒">3#▒#kZ~f>cg###j;'▒##;g+W▒▒▒+;3▒:▒>6▒>&*S#3▒""3R#RS"S"S2#R#R3"S##R#R#R#";▒▒Kj▒'#'3+/s▒"J33#/#'3###Ggs#G##3G^.*▒3.#'.N*+77#:▒▒."2_#"kf3"k3K▒++▒#+22"##+++?r▒▒#▒2▒*▒"▒"▒.▒b▒"▒b▒"▒2▒"▒v▒"▒b>##▒;+Z▒f:3'"#K▒K/+'▒#c73▒▒▒▒
                                            ;3▒:8>▒>&▒▒3KSz▒R#R3"S"#S""S"#R3▒3"3"S2S"SR#K▒
                                                                                          j6▒'#7#k'3""▒▒#/3G+cs3G'#s/gs#/>6#▒6#_▒3▒N.*#ww':▒o*"R_+R+6#(;/;
                                 c#7++>""##kk+▒3▒+▒▒▒.▒2▒▒▒.▒"▒▒▒"▒"▒*▒"▒▒▒"▒▒>#'▒▒+"":&;'R'▒'#o
                                                                                                ;o▒#c'3{7▒▒▒+##▒&&f▒6&*23#SzR#R#R"S"S""3"#2S#R#▒#R#R#"SK▒K▒*&'7c#k#s**▒▒co3)c3▒'#s3G##s'▒^#▒6▒▒▒"jc77#:c/."2?+Rk6C▒;/;
                                                                                             c#'+
                                                                                                 >"R#C;#k▒▒'s▒2▒>▒2▒"▒▒▒"▒▒▒b▒▒▒▒▒▒▒&▒"▒">r#'▒#+*.:&▒+▒K'K/
                                  {#▒cc'7+W▒▒▒c3▒&6▒▒:6fj▒+3z▒R3"S"S"S2#R#2"#R"S2S2S2""S;▒+j2▒+#S+/s
                                                                                                    "3s#'#'s#s#Ggs#Ggs#G.▒#▒▒?/#/N&j▒77w:▒/*2R#+R+63▒;o;#+▒cK~"##kk+c/#▒▒▒▒▒"▒"▒.▒"▒"▒"▒"▒:▒"▒6▒▒▒">3'▒#k:>6&;'R7#'+/▒+o▒3c7g{7▒▒▒▒#c▒&>f▒&f.23KS:2##R3R3RS2SSR#R##""S"SR#R#
                          ▒KSj6▒'c#+▒3 *▒s#/#s#s#'s#Gg3s'.. 6#?▒▒_.*c7'wb#^RF/c2k&3*k3Kcc#+6R2CC;+;3#'s▒b▒~▒b▒b▒.▒"▒"▒b▒"▒2▒"▒▒▒b▒">2sg▒+kZ&:&;'"#7#/▒+o▒3+'g+3▒▒▒c▒:▒&f:>&*▒+3*""S"S"S"S2S"""R3""R#R#2"S;▒+3*▒?▒+W##'#*"33#/#/s##s''#3/'3sG.▒V

6#▒▒3▒N&jc77#:▒▒.""_c"k&3*+o
▒++▒c+>“2##k++/c’3▒▒▒▒▒▒▒▒▒.▒b▒"▒▒▒▒▒2▒"▒6▒▒▒>▒#'▒+k"f6;'R▒#+'▒+/▒;+'g;7▒▒▒▒c3▒&&&f>&▒j3K3RR3R3"S"S"S"S"S2S###R#R#RS"S;▒#▒f?wcWW+/3cJJ3s#'s+s#3#gs#Ggs#G▒>&#▒▒/?^▒_N.#w#7b#”"#R163/+##'c+2R##;+;33gs▒"▒~▒▒▒▒▒.▒"▒"▒▒▒"▒2▒"▒"▒*▒▒>#'▒+k>&f;/"‘▒▒K/+/▒c+g7;7▒▒▒+##▒▒f::>▒.:+3▒▒R3"S"S"S"S2S#“3R#R#R##“S””;▒
j6/’#'▒k’s


#4

Hi Kevin:
Any update?

Regarding the print log, I think there should be something wrong like:

  • baudrate should be 115200
  • wrong connection

Sorry for the late response.